Gedenkstenen

foto op beton vanaf €249,-

Je meest bijzondere herinnering op beton, maakt je foto onvergetelijk. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal moment met iemand die er nu niet meer is. Maar het kan natuurlijk ook een mooie trouwfoto of zwangerschapsfoto zijn. 

WAT MOET JE DOEN: stuur een foto, tekst/gedicht, tekening/afbeelding digitaal naar mij toe. Geef je wensen aan en ik zal je een schets toesturen. Na goedkeuring ga ik voor jou aan de slag. Eerst bedruk ik de kleuren in de steen, waarna ik de accenten aanzet met verf. 

Je herinnering op beton wordt volledig handgemaakt en is daarom uniek in zijn soort. Momenteel giet ik 2 modellen, een huisje en een hart. Wil je iets anders? Vraag naar de mogelijkheden.         

  • Mogelijk voor mens en dier.
  • Geschikt voor binnen en buiten. 
  • 14 cm breed x 16 cm hoog en 3 cm breed.
  • Een huisje weegt ongeveer 1 kilo.
  • De huisjes worden aan de onderkant afgewerkt met vilt.   
  • As verwerking mogelijk
  • NIEUW: hartvormige gedenksteen! (voorbeelden zijn te zien op mijn facebook pagina en instagram)  

Ik maak de gedenkstenen met veel zorg en liefde, daarom is de levertijd in overleg

Review dier

Eduard Athos


Een eigenwijze markante teckel die een grote leegte achterliet toen hij er niet meer was. Het huisje maakte dat het daarna pas goed voelde om de rest van het as uit te strooien op een plek waar hij graag kwam.

Jerry & Gonnie

Nino & Joep


Na het overlijden van mijn twee maatjes vorig jaar heb ik van mijn vriend een prachtig betonnen huisje gekregen. Ze staan nu te schitteren op de kast en geniet nog elke dag van ze.

Inge

Pipo


Het huisje met Pipo betekent veel voor ons. Door de eenvoud en zachte tinten blijft het mooi om af en toe naar te kijken. Vera je hebt het mooi gemaakt, dank! En ook aan Jessica onze dochter die het ons cadeau gegeven heeft.

Dhr. & mevr. de Gans

Review mens

Geliefde ouders


In 2018 stierven de beide ouders van mijn man. We hadden wel foto's maar die verkleuren/vervagen. We kregen iets unieks wat je overal neer kunt zetten. Iets wat ook echt opvalt. Mensen vragen er ook altijd naar. Het is een soort herdenkingsplekje geworden. Erg blij mee.

Menno & Simone

Geliefde man


Deze foto is gemaakt nadat we te horen hadden gekregen dat mijn man niet meer beter zou worden. Het moment dat ik het huisje voor het eerst zag, was een emotioneel moment. Ik ben er erg blij mee en koester het nog iedere dag.

Majory

Geliefde moeder


Op deze foto staan mijn moeder en ik tijdens mijn babyshower. Het huisje staat sindsdien op de tv kast en meer heb ik van mijn moeder niet staan. Onze dochter is nu groter en zegt al wijzend naar het huisje oma oma…

Monique

Ook interesse?

Heb je na het zien van deze gedenkstenen ook interesse? Vul het formulier in om jouw persoonlijke gedenksteen aan te vragen.
Scroll to Top