Geinspireerd door gevoel

Welkom bij Veras Art, een plek waar ik graag mijn schilderijen en gedenkstenen wil laten zien.

Aan de muur

Copper Blue

 

Mijn buren vierden samen hun verjaardag en vroegen “iets” voor aan de muur. Ze hadden wel een schilderij gezien die ze mooi vonden… Tsja hoe leuk is dat om ze te verrassen, het was kort dag maar het is gelukt. 

Voor Hans en Gemma

Elephants Fiesta​

 

Nadat ze zelf een prachtig huis hebben gebouwd mocht er wel wat kleur in komen. Ruud en Marit hebben ooit een schilderij gezien tijdens een reis in Thailand en kregen deze niet meer uit hun hoofd…

Voor Ruud en Marit

Copper Face

 

Een schilderij proefhangen? Dat kan, een doek haalt de ruimte op en de ruimte haalt het doek op en dat wil je! Daarna kun je beslissen of je de eigenaar wilt worden van een doek. Dit doek is inmiddels verkocht.  

voor Mirjam & gezin

Meer zien?

Wil je meer van mijn schilderijen zien?
Kijk dan even op mijn speciale schilderijenpagina door hieronder op de knop te klikken.

Gedenkstenen

Hoe het begon

Mijn ouders waren gek met hun teckels Athos en Jip en het verdriet was groot bij hun overlijden. Omdat ze geen passend alternatief vonden voor beide blikjes met as ben ik gevraagd om de herinnering aan hun allerliefste hondjes gestalte te geven. Ik was door het maken van een muurschildering op beton in Zeeland geïnspireerd geraakt. En zo zijn de huisjes daarna ontstaan. In de huisjes is het as verwerkt en daarna voelde het pas goed om het as uit te strooien. 

Meer zien?

Wil je meer van mijn gedenkstenen zien?
Klik dan hieronder voor een overzicht van mijn gedenkstenen!

Over Vera

Mijn naam is Vera Veldman, in maart 1982 geboren in Leiden.

Door mijn jeugdliefde Maarten zijn wij neergestreken in Koudekerk aan den Rijn en wonen daar nu met onze 3 kinderen Sytse, Arne en Yfke.

Naast mijn werk als Stewardess, en daarna als tandartsassistente, zag ik wat ik tekende en schilderde meer als een broodnodig tegenwicht.
Daarnaast was creatief zijn zo vanzelfsprekend dat ik Veras Art steeds minder prioriteit gaf. Maar toch vonden mensen hun weg naar mij en werd ik iedere keer weer creatief uitgedaagd. 

Een carrière stap voor mijn man was een mooi moment voor mij om Veras Art meer energie te geven. Eerst vanuit huis en sinds september 2021 heb ik een fijn atelier in Alphen aan den Rijn. 

Ik zou nog graag eens een muurschildering willen maken op een kale betonnen muur. Zoiets als het project in Zeeland, maar dan iets vrolijker dan pijlmaten. Daarnaast zou ik ook nog graag goed digitaal willen leren tekenen en dat gebruiken voor het illustreren van een boek.   

Veel kijk plezier, Liefs Vera

Alle goede dingen kosten tijd

Neem contact op

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of een verzoek? Neem dan contact met mij op en ik zal je graag te woord staan.
Scroll to Top